La Tester Iaşi, mărcile Volvo şi Land Rover s-au mutat în casă nouă

 
Cea mai nouă investiţie în domeniul showroom-urilor auto din Iaşi a fost inaugurată joi, 22 mai, de Grupul Tester – Casa Auto, în Calea Chişinăului nr. 23. Noul complex din sticlă şi metal găzduieşte reprezentanţele pentru mărcile Volvo şi Land Rover.
 
Cu o suprafaţă de 1200  metri pătraţi, construit la standardele exigente ale celor două brenduri, noul complex Tester oferă un cadru în care caracteristicile celor două mărci sunt foarte bine evidenţiate. "În ultimii ani, piaţa auto autohtonă a evoluat într-un ritm alert. Ca urmare, am încercat mereu să ţinem pasul cu cerinţele clienţilor nostri. Am amenajat acest showroom, extins pe o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi, în aşa fel încât să creăm o ambianţă deosebită pentru clienţii care ne trec pragul", a declarat Bogdan Piţigoi, preşedintele Tester – Casa Auto.
 
Land Rover – spiritul de aventură
 
Showroomul Land Rover îţi transmite de la primii paşi spiritul de aventură. Busola imensă pe care calci la intrare îţi aminteşte că eşti liber şi poţi să mergi în orice direcţie doreşti.
 
"Materialele naturale – lemnul şi pielea, din care este realizat mobilierul, îţi cresc apetitul de aventură, iar totul este concretizat în forme elegante şi primitoare", a descris Bogdan Piţigoi conceptul care a stat la baza soluţiei de amenajare a showroom-ului.
 
Harta lumii, reprezentată la dimensiuni pe măsura complexului, îţi subliniază faptul că destinaţiile în care poţi ajunge cu un Land Rover sunt nenumărate.
 
Volvo – siguranţa pe primul loc. Întotdeauna.
 

Este suficient să calci pragul spaţiosului showroom Volvo şi luxul scandinav pune stăpânire pe tine. "Designul ce caracterizează modelele Volvo este prezent în spaţiile de discuţii şi relaxare prin care am intenţionat să inducem o atmosferă de cercetare şi înaltă tehnologie", a explicat preşedintele Tester – Casa Auto.
 
Exact ca în laboratoarele unde siguranţa caracteristică Volvo este principalul obiect de cercetare. Materialele folosite la amenajare şi plantele prezente subliniază grija pentru mediu pe care o dezvoltă Volvo.
 
"Noul complex Tester îi aşteaptă pe cei care apreciază condusul de calitate pe şosea sau în teren accidentat cu promoţii, modele extraordinare şi soluţii de finanţare speciale, cu ocazia lansării oficiale a noului complex auto", şi-a tentat Bogdan Piţigoi viitorii clienţi.
 
Tester – Casa Auto – 14 mărci, în opt ani
 
Fondat în anul 1993, Tester a avut o ascensiune constantă, activând, la început, în domeniul distribuţiei, producţiei şi imobiliarelor, pentru ca din anul 2000 această ascensiune să fie accelerată de implicarea într-un domeniu ce avea să se dezvolte rapid în România: domeniul auto.
 
Poziţia Grupului Tester – Casa Auto a fost consolidată şi prin investiţii, necesare pe o piaţă foarte efervescentă şi competitivă. În ultimii ani au fost deschise mai multe complexuri auto dedicate mărcilor reprezentate.
 
Astfel, de la calitatea de dealer pentru Moldova pentru o singură marcă în 2000, astăzi Grupul Tester – Casa Auto reprezintă 14 mărci în zona de nord a Moldovei.
 
Calitatea serviciilor de vânzare şi service pentru mărcile pe care le reprezintă sunt un catalizator al dezvoltării şi au dus la asocierea, în anul 2005, cu Tiriac Holding – importator al acestor mărci.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.