Cele mai scumpe locuinţe de lux din Bucureşti

 
Opt dintre cele mai scumpe apartamente de lux din Bucureşti se află în zonele Dorobanţi şi Herăstrău, reiese dintr-un comunicat remis de compania "Regatta".
 
Cele mai scumpe apartamente de lux din Bucureşti au fost stabilite de compania imobiliară în funcţie de locul în care acestea sunt amplasate, de tehnologia şi de calitatea materialelor de construcţie, respectiv a finisajelor. Preţurile a zece locuinţe de lux analizate de Regatta variază între 2.400 euro/metru pătrat construit şi 5.000 de euro/metru pătrat construit.
 
Primul loc în acest top îl ocupă un apartament de trei camere, cu o suprafaţă construită de 240 mp, situat în zona Dorobanţi-Capitale.
 
Acesta este structurat în living, două dormitoare, bucătărie, două băi, grup sanitar, două terase şi două locuri de parcare. Localizarea în zona zero a Capitalei, finisajele şi dotările ultramoderne îi conferă poziţia de leader de top, conform "Regatta".
 
Locuinţa de lux are parchet masiv de stejar, glafturi de marmură, suprafeţe mari vitrate şi terase spaţioase, care permit lumina naturală din abundenţă. Baia şi bucătăria sunt mobilate şi echipate, iar dulapurile din lemn de nuc înzidite scutesc excesul de mobilă. Preţul pentru acest apartament este de 5.000 de euro pe metru pătrat.
 
Pe locul al II-lea se situează un apartament din zona Herăstrău. Cu o suprafaţă de 193 mp, dispune de living, trei dormitoare, bucătărie, două băi, dressing, toaletă şi trei terase.
 
Apartamentul dispune la subsol de spaţii de depozitare şi loc de parcare.
 
Finisajele sunt de import. Statutul de rezidenţial de lux este oferit şi de proximitatea. Preţul pe metru pătrat este de 4.900 de euro plus TVA.
 
Apartamentul de lux de pe locul al III-lea este situat într-un complex rezidenţial tot din zona Dorobanţi-Capitale.
 
Apartamentul cu patru camere, plasat la ultimul etaj al unei clădiri P+3, se întinde pe o suprafaţă totală de 184 mp construiţi. Apartamentul oferă o cameră de zi, trei dormitoare, trei băi, bucătărie şi o terasă de 26 mp. Apartamentul este prevăzut cu loc de joacă pentru copii şi alei în grădina proprie. Preţul acestei locuinţe este de 4.750 de euro pe metru pătrat plus TVA.
 
Locul al IV-lea se afla în zona Piaţa Victoriei-Kiseleff şi este ocupat de un apartament de lux dintr-un ansamblu rezidenţial format din două corpuri de clădire P+4 etaje şi S+P+3 etaje.
 
Apartamentul are trei camere şi beneficiază de terase şi de garaj subteran. Suprafaţa construită este de 98 mp, cu o terasă de 48 mp. Faţada clădirii, realizată din travertin bej şi placări cu cărămidă aparentă, conferă un aspect modern şi de bun gust. Preţul pe metru pătrat construit este 4.500 de euro plus TVA, iar locul de parcare costă încă 20.000 de euro plus TVA.
 
A V-a poziţie este deţinută de un penthouse situat ultracentral, la trei minute de Piaţa Romană. Apartamentul are o suprafaţă totală construită de 216 mp, un living de 68 mp, bucătărie, dormitor de 29 mp, un birou de 19 mp, două băi şi două terase de 70 mp, garaj la demisol.
 
Cu finisaje din piatră naturală şi parchet triplustratificat, preţul pe metru pătrat construit ajunge la 4.000 de euro plus TVA.
 
Pe al VI-lea loc se află un apartament de trei camere din zona rezidenţială de lux Arcul de Triumf-Herăstrău. Locul dispune de zona verde luxuriantă şi acces imediat spre DN 1, zona comercială Băneasa, şi spre B-dul Ion Mihalache. Preţul acestuia este de 3.700 de euro pe metru pătrat construit. Apartamentul are o suprafaţă de 116 mp.
 
Al VII-lea loc aparţine unui apartament de lux din zona Herăstrău, în apropierea Ambasadei Chinei.
 
Suprafaţa utilă este de 140 mp, iar garajul este la demisol. Preţul de vânzare se ridică la 3.570 de euro pe metru pătrat construit.
 
Pe poziţia a VIII-a se află un duplex din Piaţa Dorobanţi. Apartamentul se desfăşoară pe două etaje, cu o suprafaţă construită de aproximativ 500 mp. Apartamentul include: living room, dining room, cameră de oaspeţi, trei dormitoare, trei băi, bucătărie, terase, două camere la mansardă şi un grup sanitar. De asemenea, include un garaj cu două locuri şi boxă, la parter. Poate fi adaptat pentru birouri. Preţul ajunge la 3.500 de euro pe metru pătrat construit.
 
Apartamentul de lux de pe locul al IX-lea se găseşte tot în Herăstrău şi are trei camere, cu o suprafaţă utilă de 131 mp: camera de zi cu loc de luat masa, bucătărie modernă, două dormitoare, două băi, două terase, loc parcare şi boxă la subsol. Preţul pe metru pătrat construit este de 3.015 de euro.
 
Pe al X-lea loc în topul de lux Regatta se clasează un apartament de trei camere, din Dorobanţi, cu o suprafaţă de 122 mp. Parchet masiv din lemn de frasin, scările finisate cu marmură şi granit, obiectele sanitare Vileroy & Bosch sunt câteva detalii ale acestei locuinţe. Preţul pe metru pătrat construit este de 2.900 de euro plus TVA, iar locul de parcare costă încă 30.000 de euro plus TVA.
 
Apartamentele de lux care fac obiectul topului prezentat de compania Regatta sunt disponibile la vânzare.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata