EUR
4,84 RON
(+0.04%)
USD
4,30 RON
(+0.09%)
GBP
5,37 RON
(-0.07%)
CHF
4,55 RON
(-0.09%)
BGN
2,47 RON
(+0.07%)
BYN
1,76 RON
(+0.09%)
CAD
3,17 RON
(+0.2%)
RSD
0,04 RON
(-0.02%)
AUD
2,99 RON
(+0.02%)
JPY
0,04 RON
(+0.09%)
CZK
0,18 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(+0.1%)

Oamenii de afaceri italieni, interesaţi de piaţa materialelor de construcţii

 
Oamenii de afaceri italieni sunt interesaţi de sectorul românesc al producţiei de materiale de construcţii, dar şi de o eventuală concesionare de cariere şi de domeniul proiectării şi al consultanţei în construcţii.
 
Potrivit unui comunicat al Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, o delegaţie de oameni de afaceri italieni din regiunea Salerno s-a întâlnit cu directorul general adjunct al CCIB, Dan Ifrim, şi cu preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Materiale de Construcţii din România (APMCR), Claudiu Georgescu.
 
În cadrul întâlnirii, întreprinzătorii italieni au căutat răspunsuri şi clarificări cu privire la piaţa construcţiilor din România şi au dorit să afle de la consultanţii pe fonduri structurale de la CCIB cât mai multe despre programele operaţionale, precum şi despre alte posibilităţi de finanţare, care se derulează la ora actuală în România.
 
"CCIB este cea mai puternică organizaţie a oamenilor de afaceri din ţară şi, chiar dacă această calitate de membru nu este obligatorie, ca în alte state europene, societăţile comerciale, asociaţiile şi patronatele devin membre pentru că la noi găsesc îndrumare, servicii şi facilităţi de cel mai înalt nivel", a spus Dan Ifrim.
 
El a subliniat că CCIB îi poate sprijini prin acordarea de asistenţă pentru înfiinţarea de filiale ale firmelor în Bucureşti şi le poate oferi consultanţă în domenii de nişă. Totodată, a menţionat posibilitatea creării de parteneriate, având ca rezultat realizarea de proiecte care să conducă la creşterea competitivităţii economice a societăţilor comerciale şi a economiei româneşti, în general.
 
La întâlnire a fost invitat şi Franco Rossi, om de afaceri italian, care desfăşoară activităţi comerciale în România în mai multe domenii de activitate încă de la începutul anilor ’90, viziunea economică şi experienţa acestuia pe piaţa românească oferind delegaţiei italiene şi perspectiva personală a dezvoltării de afaceri de succes în ţara noastră.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata