FNGCIMM SA isi extinde reteua

 
Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) a acordat peste 1.100 de garantii in valoare de aproximativ 524 milioane lei pâna la sfârsitul lunii august 2008, operând prin 12 reprezentante, se arata intr-un comunicat al FNGCIMM SA-IFN. FNGCIMM a deschis, recent, inca 3 noi reprezentante, patru sucursale si 3 filiale-fonduri locale de garantare. Noile reprezentante au fost deschise in judetele Salaj, Arad si Giurgiu, FNGCIMM SA-IFN având in acest moment cea mai dezvoltata retea comparativ cu celelalte fonduri de garantare.
 

De asemenea, judetele Neamt si Vaslui arondate Sucursalei Bacau beneficiaza de reprezentanti dedicati. Fondul garanteaza in mod neconditionat, expres si irevocabil, executarea de catre beneficiarii finantarilor a obligatiilor patrimoniale asumate prin contractele de credit. Astfel, IMM-urile care solicita un credit si nu dispun de garantii in procentul solicitat de banca pot beneficia de garantii complementare din partea Fondului.
 
Pot fi garantate, chiar si pentru IMM-urile nou infiintate, toate tipurile de credite acordate de bancile comerciale, inclusiv scrisori de garantie bancara. FNGCIMM SA a semnat conventii de impartire a riscului 21 dintre cele mai importante banci comerciale românesti, cel mai recent partener bancar al Fondului fiind Piraeus Bank.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.