Investitie de peste 250 de milioane euro la Barcanesti

 
Proiectul imobiliar Barcanesti, intins pe o suprafata de 101,63 hectare lânga Ploiesti, va atrage o investitie de peste 250 de milioane de euro a dezvoltatorului portughez Plusvag, se arata intr-un comunicat al companiei imobiliare Plusvag. Din septembrie 2008, pâna in 2012, la Barcanesti se va ridica un ansamblul multifunctional care va insuma un centru comercial, spatii de birouri, spatii de agrement si sport, precum si de locuinte. Proiectul de la Barcanesti aduce, in premiera pe piata rezidentiala, parteneriatul cu Consiliul Judetean Prahova.
 

Astfel, la finalizarea constructiilor, 33 de ha din suprafata ansamblului rezidential revin in proprietatea publica impreuna cu toata reteaua de drumuri si utilitati. „Cel mai mare proiect integrat din Ploiesti – „Barcanesti” este verde, deoarece planul sau arhitectural include 16,73 ha de vegetatie”, a declarat Hernani Vaz Antunes, administrator Plusvag. Proiectul Barcanesti Residential va fi format din blocuri P plus 3 si P plus 8, precum si case cu toate facilitatile, la care se adauga doua gradinite, o biserica, o banca, un centru medical, un parc si un lac, dar si locuri de joaca si zone de agrement sportiv.
 
Cu o suprafata de 23,5 ha, Barcanesti Business se traduce prin cladiri de birouri, un hotel de patru stele, locuri de parcare, restaurante, centre de conferinte, spatii verzi si o zona de sport si agrement. ,,Barcanesti Commercial Area” va ocupa 16 ha din suprafata totala a ansamblului si prespune ridicarea unuia dintre cele mai mari mall-uri din România. Dezvoltatorul lui, Sonae Sierra, este una dintre cei importante companii de acest gen din Europa, care are la activ alte 48 de mall-uri. Proiectul „Barcanesti” debuteaza prin ridicarea shopping center-ului, continuând cu ansamblurile de birouri, zonele de agrement sportiv, iar in final cele de locuinte.
Citește și
1 Comentariu
  1. Bogdan spune

    Mie mi se pare foarte interesant dar nu cred ca asa ceva se va realiza. Stau in localitatea Barcanesti si nu am auzit pe nimen zicand de asa ceva.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.