Noua generatie Volkswagen Golf, disponibila in România din octombrie

 
Porsche România va lansa in luna octombrie pe piata autohtona cea de-a VI-a generatie a popularului automobil de clasa compacta Volkswagen Golf, informeaza compania. Potrivit producatorului, autoturismul care s-a bucurat de cel mai mare succes in Europa, cu peste 26 de milioane de unitati comercializate, este imbunatatit la toate capitolele.
 
„Cu performante unice pâna in prezent, cea de-a VI-a generatie a modelului Golf face trecerea la sistemul de injectie common-rail pentru motoarele diesel, iar sistemele TSI si DSG reduc consumul de carburant pâna la 28 de procente”, a precizat Matei Albulescu, brand manager Volkswagen România. O contributie semnificativa la performantele acustice revolutionare este asigurata de motoarele TDI common-rail utilizate pentru prima data la modelul Golf.

 
Vor fi disponibile propulsoare TDI cu o putere cuprinsa intre 90 CP si 170 CP. La lansarea pe piata din România, Volkswagen va comercializa modelul Golf cu doua propulsoare TDI de 2,0 litri, care vor dezvolta 110 CP si 140 CP. Potrivit comunicatului, noile motoare TDI se remarca prin performante deosebite in ceea ce priveste reducerea consumului. Motorul diesel de 110 CP se multumeste cu numai 4,5 litri de carburant (119 g/km CO2) – ceea ce inseamna o reducere a consumului cu 0,6 litri.
 
Chiar si versiunea de 140 CP are nevoie de numai 4,9 litri de motorina la 100 kilometri (129 g/km CO2), ceea ce inseamna tot o scadere cu 0,6 litri. Gama propulsoarelor pe benzina disponibile la momentul lansarii pe piata româneasca va include patru variante: 80 CP, 102 CP, 122 CP si 160 CP.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.