Vodafone România a lansat un serviciu care reuneste telefonia mobila si cea fixa

 
Vodafone România a lansat marti (2 septembrie 2008) un nou serviciu, care reuneste telefonia mobila si telefonia fixa si care permite directionarea pe telefonul mobil a oricarui apel catre numarul de acasa sau catre birou, precum si efectuarea de apeluri catre orice retea nationala fixa la tarife incepând cu 3 eurocenti (0,03 euro) pe minut.
 
„Cu Vodafone Zona Mea, pentru clientii persoane fizice, si Vodafone Mobile Office Zone, pentru companii, telefonul mobil poate face doua lucruri in acelasi timp. Când esti in miscare, orice apel catre numarul de acasa sau catre birou poate fi directionat pe telefonul mobil. Când esti acasa sau la birou, poti suna catre alte retele nationale fixe la tarife incepând cu 3 eurocenti/minut. De asemenea, poti fi sunat din orice retea nationala fixa, la tarifele specifice. Ambele servicii sunt disponibile abonatilor Vodafone incepând de marti”, au explicat intr-o conferinta de presa reprezentantii companiei.
 
Pentru a beneficia de noile servicii, clientii nostri trebuie sa-si defineasca o zona fixa, fie ca aceasta este acasa, la birou sau in orice alta locatie aleasa de utilizator. Clientii vor primi un numar fix de telefon, cu prefixul „0372”, atasat SIM-ului lor de mobil. „Cu Vodafone Zona Mea si Vodafone Mobile Office Zone, atât clientii nostri persoane fizice, cât si cei din mediul de afaceri pot beneficia de tarife mai avantajoase si de minute gratuite pentru apelurile catre destinatii fixe.
 
Noul serviciu aduce o mobilitate sporita si flexibilitate in comunicare, cu avantajul unei singure facturi de la Vodafone”, a spus Karsten Wildberger, directorul comercial al Vodafone România. Atunci când clientii sunt sunati pe numarul fix si se afla in afara zonei fixe, acestia pot sa-si directioneze apelurile catre numarul de mobil, catre casuta vocala sau un anuntator (robot telefonic), prin apel gratuit la *266. În cazul in care clientii aleg sa raspunda de pe terminalul mobil, initiatorul apelului va fi taxat ca pentru un apel fix.

 
Serviciul Vodafone Zona Mea este disponibil prin doua extraoptiuni care pot fi activate suplimentar fata de serviciile de telefonie mobila deja existente. Prima extraoptiune costa 1,49 euro/luna (TVA inclus) si, in interiorul zonei fixe, utilizatorii beneficiaza de tariful de 0,03 euro/minut pentru apelurile catre retelele nationale fixe. A doua optiune este taxata cu 2,49 euro/luna (TVA inclus) si ofera clientilor 100 de minute gratuite pentru apeluri catre destinatii nationale fixe, din interiorul zonei, si un tarif de 0,048 euro/minut (TVA inclus) catre acelasi tip de destinatii, dupa consumarea minutelor incluse.
 
Serviciul Vodafone Mobile Office Zone este disponibil clientilor operatorului din mediul de afaceri prin trei extraoptiuni, care pot fi activate suplimentar fata de serviciile de telefonie mobila deja existente. Prima optiune costa 1,25 euro/luna (TVA nu este inclus) si, in interiorul zonei fixe, utilizatorii beneficiaza de tariful de 0,025 euro/minut pentru apeluri catre retelele nationale fixe si de un tarif special catre destinatiile internationale. Cu 1,75 euro/luna (TVA nu este inclus), a doua optiune permite clientilor in interiorul zonei fixe sa efectueze apeluri catre retelele nationale fixe la un tarif de 0,015 euro/minut, plus un tarif special catre destinatiile internationale.
 
Prin extraoptiunea de 10 euro/luna (TVA nu este inclus), utilizatorii beneficiaza de 800 de minute/luna in interiorul zonei fixe catre retelele fixe, in limita tarifului de 0,015 euro/minut si de un tarif special catre destinatiile internationale. Clientii Vodafone din segmentul de afaceri pot sa-si defineasca pâna la patru zone fixe in care pot primi si initia apeluri catre destinatii fixe la tarife reduse, specifice telefoniei fixe. În cazul ambelor servicii, apelurile catre alte destinatii decât cele specificate, precum si convorbirile in afara zonei determinate vor fi taxate conform planului tarifar de voce mobila pentru care clientul a optat.
 
Vodafone Zona Mea si Vodafone Mobile Office Zone sunt servicii compatibile cu orice model de telefon mobil. În plus, cu noile servicii, clientii vor avea o singura agenda de telefon, atât pentru numerele fixe, cât si pentru cele mobile, precum si factura unica pentru serviciile operatorului de telefonie mobila. Noile servicii sunt disponibile la nivel national, in toata aria retelei GSM a Vodafone, care acopera in prezent 98,1% din populatie si 81,7% din teritoriul României.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.