Vaslui: Serviciu de control al traficului

 
Conducerea Consiliului Judeţean (CJ) a decis să înfiinţeze un serviciu de control al traficului pe drumurile judeţene din Vaslui, deoarece există semnale că multe dintre arterele proaspăt construite sau modernizate sunt distruse din cauza autovehiculelor de mare tonaj, care nu ar avea dreptul să circule pe aceste drumuri.
Cel mai recent exemplu în acest sens este al drumului judeţean care tranzitează comuna Poieneşti şi care a fost distrus de maşinile ce transportă material lemnos din zonă.
 
"Direcţia Silvică Vaslui are la Poieneşti un punct de exploatare a masei lemnoase. Zilnic, trec zeci de transporturi în zonă şi nimeni nu respectă faptul că încărcăturile nu trebuie să depăşească 30 de tone. Nu este posibil ca un drum făcut cu atâtea eforturi în urmă cu aproape două luni să fie distrus din cauza nepăsării unora", a declarat joi (4 septembrie 2008) preşedintele CJ Vaslui, Vasile Mihalachi.
 
El a precizat că lucrători ai serviciului de control al traficului vor cântări autovehiculele care circulă pe drumurile judeţene, iar dacă se constată că acestea depăşesc greutatea admisă pe astfel de artere vor fi aplicate amenzi în valoare de peste 10.000 de lei pentru fiecare maşină.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.