Nou proiect rezidential de lux in Bucuresti

 
Un nou imobil de lux va fi amplasat in zona rezidentiala de lânga Soseaua Nordului, in apropierea parcului Herastrau, si presupune o investitie de aproximativ 17 milioane de euro, informeaza un comunicat remis luni (8 septembrie 2008).
 
Imobilul este dezvoltat de Prodecas, companie spaniola cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul imobiliar. Structura cladirii este 2S+P+5E si ofera, in total, 42 de apartamente – garsoniere, doua si 3 camere, respectiv penthouse-uri. Suprafetele locuintelor sunt de 85 mp + 36,8 mp terasa pentru garsoniere, 122 – 136 mp pentru apartamentele cu 2 camere si de 140 – 177 mp pentru apartamentele cu 3 camere.
 
Cele doua penthouse-uri dispun de câte sase camere si au o suprafata de 387 mp + 234 mp de terasa. Fiecare apartament are asociate un loc de parcare subteran si o boxa. "Constructia se incadreaza in tiparele de lux, cu finisaje de ultima generatie care cuprind parchet stratificat, faianta si gresie portelanata, instalatie de aer conditionat automata, iar baia este mobilata si echipata cu obiecte sanitare. Imobilul mai este dotat cu video-interfon si acces electronic in parcare pe baza de telecomanda", precizeaza Mihai Surlea, real estate broker la Regatta.
 
Proiectul exclusivist prevede o arhitectura bazata pe un concept modernist. Pretul apartamentelor porneste de la 2.200 euro/mp + TVA.
Rata lunara la o locuinta in acest imobil va porni, potrivit unui reprezentant Consilia, departament al companiei Regatta, de la 1.257 de euro + TVA.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.