Meleşcanu este solicitat să soluţioneze problema aeroportului din Iaşi

 
Ministrul Apărării, Teodor Meleşcanu, a afirmat marţi (9 septembrie 2008) la Iaşi, că are "întrevederi dese" cu prefectul interimar Marius Bodea pe tema Aeroportului Internaţional Iaşi.
Ministrul susţine că, cel puţin o dată pe săptămână, prefectul Marius Bodea îl vizitează la Bucureşti pentru rezolvarea schimbului de terenuri din preajma Aeroportului Internaţional Iaşi.
 

"Pe prefectul de Iaşi am început să-l văd mai des decât o văd pe fiica mea. Vine cel puţin o dată pe săptămână la minister", a precizat Meleşcanu.
Alte insistenţe vin, susţine ministrul Apărării, din partea omologului său de la Ministerul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian.
 
"Tot timpul mă caută cei de la Iaşi. Senatorul Varujan Vosganian îmi dă zilnic un mesaj SMS sau mă sună. Îmi spune foarte simplu: "am auzit că vreţi bani, dar cu aeroportul când o rezolvăm?"", a spus, mai în glumă mai în serios, Meleşcanu.
Discuţiile vizează semnarea unui protocol privind schimbul unei suprafeţe de teren aflat în administrarea MAp cu un altul dat de Consiliul Judeţean Iaşi, în urma căruia vor putea demara lucrările de modernizare a aeroportului ieşean şi extinderea pistei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.