O familie din Botoşani nu şi-a plătit nici o factură la apă în ultimii 11 ani

0
 
O familie din municipiul Botoşani nu a achitat furnizorului de apă nici o factură emisă în ultimii 11 ani, acumulând datorii de 18.200 de lei, a declarat joi (11 septembrie 2008) directorul comercial al societăţii comerciale Apa Grup, Cristian Romanovschi.
Potrivit acestuia, familia respectivă locuieşte într-un apartament de stat şi face parte din categoria insolvabililor, având venituri foarte mici.
 
Conducerea societăţii Apa Grup a întocmit o listă a tuturor persoanelor care au datorii de peste 1.500 de lei. Pe listă apar 911 familii sau persoane singure care au debite totale către furnizorul de apă de 3 milioane de lei, jumătate din totalul datoriei pe care Apa Grup o are încasat de la cei 39.000 de clienţi persoane fizice din municipiul Botoşani.
 
"Avem un sector foarte mic de persoane insolvabile. Nu şi-au plătit datoriile în viaţa lor. Sunt asistaţi social, şomeri sau persoane fără nici un fel de venit, cu câte 7-8 copii, şi care, de regulă, nu au contor la apă şi plătesc apa la pauşal. Nu poţi să trăieşti din alocaţia copiilor", a afirmat Romanovschi.
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a declarat recent că va iniţia un proiect privind acordarea de ajutoare familiilor insolvabile din baza de date a societăţii Apa Grup, astfel încât datoriile acestora să fie şterse.
loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.