Tăriceanu a pus piatra de temelie a unui Centru de afaceri din Bacău

 
Premierul Călin Popescu-Tăriceanu a pus joi (11 septembrie 2008) împreună cu primarul municipiului Bacău, Romeo Stavarache, piatra de temelie a viitorului Centru de afaceri şi complex expoziţional.
"Ideea acestui centru de afaceri este bine primită pentru dezvoltarea întreprinderilor din această regiune şi mai ales a întreprinderilor mici şi mijlocii", a spus premierul.
 
De asemenea, el a ţinut să-l laude pe primarul băcăuan Stavarache pentru prestaţia sa şi proiectele de infrastructură derulate de Primăria Bacău.
Tăriceanu a spus că Romeo Stavarache reprezintă un exemplu de urmat şi pentru alţi primari şi a amintit de "administraţia coruptă" care a fost la Bacău o lungă perioadă de vreme, înainte de alegerea lui Stavarache.
 
Premierul a mai vizitat, joi, un alt şantier în comuna Prăjeşti, unde se construieşte sediul primăriei. Cu această ocazie, premierul a avut o întâlnire cu agricultorii din comună cărora le-a prezentat proiectele şi programele Guvernului în domeniul agriculturii.
 
Şeful Executivului a mai vizitat joi, în judeţul Bacău, comuna Tăuceşti, care a fost afectată de inundaţiile din luna iulie, şi a inaugurat noul pod de la Şerbăneşti, de lângă Bacău, de pe DN 2 – E 85.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.