„Profesioniştii” lui Voiculescu „au umplut-o de respect” pe Mihaela Rădulescu

Evenimentul Zilei scrie în ediţia de astăzi, 12 septembrie 2008, că Mihaela Rădulescu, producătorii şi prezentatorii emisiunii "Şcoala vieţii", de la Antena 2, şi unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri români, Zoso, sunt protagoniştii unui scandal declanşat de acesta din urmă, care a trucat o fotografie a vedetei, realizată pentru campania antifumat demarată, luni, de Ministerul Sănătăţii.
 
Mesajul "Acum eşti ajutat să te laşi de fumat! Consiliere şi tratament gratuite“ postat, pe afişe, sub fotografia vedetei, a fost înlocuit cu un mesaj obscen („Numele meu este Mihaela Rădulescu şi promit să ţi-o sug dacă te laşi de ţigări“) – Foto: Cotidianul
 
Fotografiile trucate au fost preluate de site-ul starsstreet.ro, care a servit drept sursă pentru emisiunea "Şcoala vieţii", de la Antena 2, prezentată de Amy Thera şi Andrei Vulpescu. Cei doi moderatori, convinşi de autenticitatea sloganului, au sunat-o în direct pe Rădulescu, cerându-i explicaţii pentru mesajul sexual.

 
„Din punctul meu de vedere sunteţi foarte neserioşi şi neprofesionişti. Nu am ce să discut cu voi. Îmi pare rău că lucrez cu voi în acelaşi trust“, le-a transmis, prin telefon, Mihaela Rădulescu.
 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.