Ce avantaje are un card pentru companie (card business)?

 
Cardurile pentru companii nu ar trebui sa lipseasca din nicio firma. Pentru o firma mica poate fi o portita de scapare in momentul in care a ramas fara lichiditati si are de facut o plata urgenta. Si atunci cardul business poate deveni un prieten de nadejde. Dar un card nu este util doar in situatii limita.
 
Acest instrument de plata te scapa de multe batai de cap. Cheltuielile marunte care sunt efectuate de angajatii firmei nu iti mai creeaza stres. Principalul avantaj al unui card business este acela ca firma nu mai pune la dispozitia angajatului cash la momentul plecarii in delegatie a acestuia, sumele fiind decontate din cont numai pe masura efectuarii tranzactiilor. In acest caz, cardul este un bun instrument de monitorizare si control al cheltuielilor de protocol sau al celor efectuate in deplasari.
 

Mai mult, bancile ofera posibilitatea de stabilire a unor limite de utilizare a cardurilor de catre posesorii desemnati. In vederea gestionarii riscului de frauda pot fi impuse limite pe fiecare card in legatura cu numarul si valoarea tranzactiilor de tip eliberare de numerar la bancomat, terminal POS, internet, travel and entretaiment, comert electronic, plati prin internet etc.
 
Prin intermediul rapoartelor furnizate de banci, firmele isi pot evidentia locatiile in care fac tranzactii mai dese, pe baza lor putand negocia preturi mai bune la achizitii sau chiar rate preferentiale la cazari.
Posesorii unui card beneficieaza de o gama de servicii gratuite, accesul la aceste servicii fiind posibil prin simpla utilizare a cardului pentru achitarea contravalorii cheltuielilor de calatorie.
 
Este vorba despre asigurari medicale, care acopera cheltuielile medicale de urgenta, asigurari in cazul intarzierii bagajelor sau a cursei aeriene, asistenta legala, servicii de urgenta in strainatate (inlocuirea cardului in 48 de ore in cazul in care a fost pierdut sau furat si eliberarea de numerar) si reduceri pentru rezervarile facute in cadrul unor lanturi hoteliere din tara sau din strainatate. (biz365.ro)
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.