EUR
4,76 RON
(+0.11%)
USD
4,18 RON
(+0.4%)
GBP
5,49 RON
(+0.53%)
CHF
4,21 RON
(-0.15%)
AUD
2,98 RON
(+0.02%)
CAD
3,13 RON
(+0.53%)
BGN
2,43 RON
(+0.11%)
RUB
0,07 RON
(-0.53%)
ZAR
0,29 RON
(-1.21%)
BRL
1,11 RON
(-0.1%)
CNY
0,62 RON
(+0.35%)
INR
0,06 RON
(+0.02%)

Cum se poate lua un credit din străinătate?

0
 
De ce este avantajos sa caut un credit in strainatate? Datorita stabilitatii economiei occidentale si a mediului cu o concurenta mult mai puternica, bancile din aceste tari ofera credite cu dobanzi mai mici, care pot determina chiar o rata injumatatita, comparativ cu cea platita in cazul unui credit autohton pe aceeasi perioada.
 
Trebuie insa contactati agentii de credit ai bancilor respective, pentru a vedea daca un asemenea credit este posibil din punct de vedere al legislatiei din tara respectiva si este in concordanta cu politaca bancii. De exemplu, multe banci accepta sa ofere credite persoanelor cu cetatenie romana, dar pun conditia ca bunul cumparat (si cu care se gajeaza) sa fie pe teritoriul tarii de origine a bancii.

 
Deci primul pas este cel al contactarii bancii straine, prin telefon, fax ori email. Dupa primirea confirmarii de principiu, urmeaza sa va traduceti si legalizati actele de identitate, cele de proprietate, ultimele facturi de telefon sau energie electrica, ultimii trei fluturasi de salariu sau de pensie, extrasele pe ultimele 3 luni ale contului dumneavoastra bancar, adeverinte de la Fisc cu situatia actualizata, o declaratie pe proprie raspundere referitoare la alte credite pe care le aveti.
 
Dupa ce le aveti pe acestea toate, urmeaza sa le expediati la adresa pe care o va indica ofiterul de credit. Tot el este cel care va stabili modalitatea de transmitere a banilor, cel mai probabil intr-un cont al unei banci partenere din tara sau direct pe card. Ratele se vireaza tot prin mijloace electronice sau cash, la banci partenere ale institutiei creditoare. (biz365.ro)
loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.