Amendă la Iaşi pentru grâu plin cu viermi

 
Inspectorii Oficiului Judeţean de Protecţia Consumatorului (OJPC) Iaşi au amendat societatea 'Overseas Group Impex' pentru că a comercializat 700 de kilograme de griş de grâu cu viermi.
 

Potrivit reprezentanţilor OJPC, în timpul controlului în depozitul din localitatea Holboca a operatorului economic, au fost gasite la comercializare 700 de kilograme de griş de grâu cu viermi şi larve, deşi avea termenul de valabilitate până la sfârşitul anului.
 
Şeful Inspectoratului Regional pentru Protecţia Consumatorului Iaşi, Valeriu Sălăvăstru, afirmă că odată cu aplicarea amenzii contravenţionale, în valoare de 3.000 de lei, s-a dispus şi oprirea definitivă de la comercializare şi retragerea produsului.
Citește și
1 Comentariu
  1. Pavel spune

    Inspectorii OJPC ar trebui sa fie mai multi, findca firmele care aprovizioneaza cu alimente tirgul de produse alimentare sint multe si Romania este destul de mare asa ca ar fi bine daca ati scolariza asa inspektori care ar promova si examene care sint in Uniunea Europeana. Dar inspectori sa isi faca datoria asa cum au fost scolarizati si dupa lege, nu ca sa se uite numai la bani murdari si pe oameni saraci sau oameni care nu platesc sa nu le bage in seama.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.