Cele mai importante proiecte imobiliare din Iaşi, expuse la Sala Polivalentă

 

– Sala Polivalentă din Iaşi găzduieşte în perioada 18 – 20 septembrie 2008 Târgul Ofertelor Imobiliare „Imobiliaris” organizat de Asociaţia „Centrul European de Resurse şi Consultanţă” (CERC Iaşi)

 
Comunicat de presă

Targul ofertelor imobiliare isi propune sa aduca in fata publicului iesean interesat de investitii imobiliare mai multe oportunitati. Este adresat celor care doresc sa isi achizitioneze un imobil (apartament sau casa), sa-si inchirieze un imobil atat in scop personal sau pentru birouri, celor care doresc sa identifice un teren care sa le satisfaca exigentele.

Acest targ este unul inedit deoarece va grupa in fata publicului larg principalele proiecte imobiliare, oferind posibilitatea vizitatorilor de a compara atractivitatea acestor oferte, caracteristicile tehnice care pot influenta decizia de cumparare.
 
Mai mult decat atat, in cadrul targului vor fi prezentate si o serie de agentii imobiliare care vor oferi nu doar informatii, ci si consultanta de specialitate pentru clienti. Un alt aspect de mentionat este prezenta printre expozanti a principalelor banci si institutii de creditare din regiune, institutii ce vor prezenta ofertele lor pentru a sustine achizitiile de imobile pentru persoane fizice sau juridice. 

 
De asemenea, au fost invitate firme de constructii sau servicii aferente constructiilor care ar putea oferi solutii celor care doresc sa isi construiasca o casa sau un sediu de firma dupa idei si proiecte proprii.

Vizitatorii în cadrul acestui târg vor fi reprezentati de:
– Antreprenori care doresc sa realizeze investitii imobiliare în regiunea transfrontaliera din România si Republica Moldova;
– Persoane fizice interesate pentru achizitia sau închirierea unui imobil.
 

Oferta organizatorilor:

  • Spaţiu pentru prezentarea ofertelor imobiliare (conform schitei de amplasament a standurilor anexata prezentei invitaţii);
  • Publicaţie internă în cadrul Târgului în care să fie prezentate ofertele imobiliare ale fiecărui ofertant.
  • Instalaţie de proiectare video pentru diverse clipuri pentru o mai bună prezentare a ofertelor imobiliare pe care le presupune târgul;
  • Instalaţie de sunet pentru transmiterea de clipuri audio de prezentare a proiectelor sau ofertelor imobiliare;
  • Timp de 15 minute pentru prezentarea unor proiecte imobiliare de anvergură în cadrul festivităţilor organizate cu prilejul proiectului;
  • Promovarea târgului ofertelor imobiliare (presă scrisă, radio-tv, panotaj stradal);
  • Spaţiu pentru prezentarea ofertelor imobiliare şi în târgul imobiliar de la Chişinău cu persoane care să asiste la stand (din partea organizatorilor sau a participanţilor).
 
 
Participarea firmelor expozante este GRATUITA, costurile de participare implicate fiind suportate prin proiectul finantat prin Programul Phare 2005 Romania-Moldova.

Targul Ofertelor Imobiliare din Iasi va fi urmat de un targ similar ce se va desfasura la Chisinau. Toti expozantii din cadrul editiei de la Iasi a Targului vor putea fi reprezentati in aceeasi masura si la Chisinau.

 

„Dorinta organizatorilor este de a obtine un impact transfrontalier, avand in vedere interesul crescand al mediului de afaceri din Romania pentru investitii in Republica Moldova si, in acelasi timp, interesul firmelor moldovenesti de a face plasamente imobiliare sau de a-si dezvolta afacerile si in Romania”, a precizat Daniel Raţă, preşedintele CERC Iaşi.

 
Prin acest proiect Asociatia Centrul European de Resurse si Consultanta doreste sa contribuie la accelerarea dezvoltarii durabile a economiei si afacerilor in regiunea transfrontaliera Romania – Republica Moldova.
 
 
 
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.