Preşedintele CJ Iaşi vrea un nou sediu

 
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Constantin Simirad, vrea un nou imobil pentru birourile instituţiei, din care să nu lipsească sălile de fitness şi duşurile.
Preşedintele CJ Iaşi susţine că a discutat cu liderii partidelor politice reprezentate în CJ pentru a-şi da acordul la construirea unui nou sediu, pe un teren de 5.000 de metri pătraţi, din cartierul rezidenţial Copou.
 
Simirad afirmă că un nou sediu este necesar întrucât cel în care funcţionează Consiliul Judeţean în prezent, Palatul Administrativ, în care se află şi sediul Prefecturii, nu are spaţii suficiente, iar angajaţii sunt nevoiţi să îşi mute birourile pe holurile instituţiei.
Viitorul sediu va avea două etaje, pe fiecare palier vor fi birouri pentru maxim 3 funcţionari, o sală de conferinţe, una de şedinţe, o cameră pentru exerciţii fizice şi câte două cabine de duş.
 
"Noul sediu ar trebui să aibă două etaje, birouri de câte 20 de metri pătraţi pentru 2 – 3 funcţionari şi o rezervă de spaţii pentru eventualele sedii ale unor instituţii europene. După modelul care le-am văzut în străinătate, cred că la fiecare etaj ar trebui să fie o cameră pentru exerciţii fizice şi câte două cabine de duş", afirmă preşedintele CJ Iaşi, Constantin Simirad.
 
Pentru realizarea proiectului viitorului sediu al CJ Iaşi, Simirad vrea să implice studenţii din anii terminali ai Facultăţii de Arhitectură. În schimbul proiectului şi machetei, studenţii câştigători vor fi premiaţi. Astfel, marele premiu va fi în valoare de 5.000 de euro, premiul 2 de 3.000 de euro, iar premiul 3 de 2.000 de euro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.