„Agrotur Doina” – finanţare Sapard în 2007, refuzuri la plată în 2008

 
  • Societatea nemţeană, care îl are unic asociat şi administrator pe Nicolae Băloiu, se află în interdicţie bancară până în august 2009
 
Anul trecut, "Agrotur Doina" Valea Seacă a organizat licitaţie pentru "contract de furnizare maşini agricole, utilaje, instalaţii, echipamente şi animale reproducţie pentru ferma vaci lapte", în cadrul unui proiect Sapard de înfiinţare a unei ferme de vaci în localitatae Valea Seacă (zona Bălţăteşti, judeţul Neamţ), demers care sugera un viitor plin de realizări.
 
Acum, societatea nemţeană se află într-o postură delicată, după ce în lunile iulie şi august a refuzat la plată 9 cec-uri, intrând în interdicţie bancară de a emite astfel de instrumente de plată. Un prim semnal al problemelor financiare s-a înregistrat în decembrie 2007, când "Agrotur Doina" a refuzat la plată 3 Bilete la Ordin.  

 
La începutul lunii septembrie 2008, societatea din Valea Seacă figura în evidenţele Centralei Incidentelor de Plăţi cu 21 incidente majore de paltă (9 la cec-uri şi 12 cu Bilete la Ordin), suma totală refuzată la plată depăşind două miliarde lei vechi. Demn de remarcat este faptul că suma asumată prin cele 21 de instrumente de plată emise s-a cifrat la 207.587 RON, dar beneficiarii acelor cec-uri şi Bilete la ordin au reuşit să încaseze doar 780 RON!!!
 
SC "Agrotur Doina" SRL îl are ca unic asociat pe Nicolae Băloiu (născut la data de 23 martie 1968), acesta îndeplinind şi funcţia de administrator. Obiectul principal de activitate declarat de societate este comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii.
 
Nicolae Băloiu nu mai figurează ca asociat la alte firme.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.