Înfiinţată în 2007, „Zeppco.ro” a intrat în insolvenţă

  • Firma ieşeană îl are ca asociat majoritar şi administrator pe Romeo- Maximilian Condrea, un "client fidel" al Centralei Incidentelor de Plăţi
 
"Zeppco.ro" a fost înfiinţată în martie 2007 şi are sediul declarat în bd. Alexandru cel Bun nr.15, bl.E3, sc.A, ap.30, camera 3. Aceasta în condiţiile în care apartamentul respectiv are două camere! Societatea îi are ca asociaţi pe soţii Cristina şi Romeo-Maximilian Condrea, acesta din urmă deţinând 95% din capitalul social, dar şi funcţia de administrator.
 
Având ca obiect principal de activitate "intermedieri în comerţul cu produse diverse", firma se declară – pe site-ul propriu – a face parte din "grupul de firme «Karmann»", formulare pomposă, menită a "prosti" eventualii clienţi/parteneri, dacă ţinem cont de faptul că societatea "Karmann.ro" a fost înregistrată în anul 2008 (cu sediul în acelaşi apartament din Alexandru, dar având-o ca unic asociat şi administrator pe soacra lui Romeo-Maximilian Condrea, o bătrânică născută în urmă cu 73 de ani, în Bulgaria, care răspunde la numele Neonila Popovici).
 
În octombrie 2007, "Zeppco.ro" a intrat în interdicţie bancară de a emite cec-uri, situaţie care îi interzicea emiterea de cec-uri timp de un an. Cu toate acestea, firma controlată de Condrea a mai emis 9 cec-uri fără acoperire, ultimul fiind raportat în iunie 2008. Suma totală refuzată la plată în cazul acestor cec-uri fără acoperire se ridică la 50.612,30 RON, demn de menţionat fiind faptul că, deşi scadenţa acestor instrumente de plată a fost în 9 luni diferite (în ianuarie 2008 au fost două, în celelalte câte unu), "Zeppco.ro" nu a avut nici un leu în cont, de fiecare dată fiind menţionată cu "lipsă TOTALĂ de disponibil".
 
Pe lângă cec-uri, societatea ieşeană a emis şi 12 Bilete la Ordin fără acoperire (9 incidente majore şi 3 minore), începând din noiembrie 2007 şi până în februarie 2008, suma totală refuzată la plată cifrându-se la 14.324,29 RON (din care 8.417,34 RON este suma aferentă incidentelor majore).
 
"Tetas-Rom" a declanşat insolvenţa firmei "Zeppco.ro"
 
Prin sentinţa comercială nr.344/S, emisă la data de 2 iulie 2008, la cererea creditorului "Tetas-Rom" SRL a fost deschisă procedura insolvenţei împotriva debitorului "Zeppco.ro", termenul limită pentru depunerea creanţelor fiind stabilit pentru 1 septembrie 2008.
 
Administrator judiciar a fost desemnat Cabinetul Individual de Insolvenţă Chelsău Ana. Conform raportului emis de administratorul judiciar pe 9 septembrie 2008, "debitorul nu a depus la dosarul cauzei actele prevăzute de art.28 din lege; notificarea adm. judiciar a fost returnată cu menţiunea «societate mutată»", motiv pentru care Cabinetul Individual de Insolvenţă Chelsău Ana a apelat la datele de bilanţ publicate pe site-ul Ministerul de Finanţe. Prima adunare a creditorilor a fost convocată pentru data de 3 octombrie 2008.
 
Romeo-Maximilian Condrea, născut la data de  13 august 1958, la Vatra Dornei, mai figurează ca asociat şi/sau administrator la "Miramax Sewing Machines" (faliment), "Carpat Service" şi "Arka Invest Grup" (reorganizare judiciară), în timp ce o altă firmă la care Condrea a fost asociat ("Compania Miramax") a fost radiată după închiderea procedurii falimentului.
 
Aceste firme, pe lângă faptul că îl au ca asociat sau/şi administrator pe Romeo-Maximilian Condrea, se remarcă prin faptul că figurează în evidenţele CIP (Centrala Incidentelor de Plăţi) cu incidente majore de plată, situaţie care se înregistrează şi la "Karmann.ro", societate controlată de acelaşi personaj, chiar dacă oficial el nu figurează ca asociat sau administrator.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.