Afaceriştii români şi germani, interesaţi de dezvoltarea regiunii din Iaşi

 
Reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie Româno – Germană (CCIRG) din Bucureşti s-au aflat joi (18-IX-2008) seara, la Iaşi, pentru a discuta cu oamenii de afaceri şi autorităţile locale despre posibilităţile de investiţii în această zonă.
 
Preşedintele CCIRG, Radu Merică, a afirmat cu acest prilej că pentru dezvoltarea economică a unui oraş precum Iaşiul, dar şi a Regiunii de Nord-Est este necesară în primul rând o infrastructură corespunzătoare, pentru a permite investitorilor străini să circule mai rapid.
 
"Deşi această zonă de peste Carpaţi este defavorizată, Iaşiul are multe posibilităţi şi potenţial în domeniul serviciilor, al IT. Pentru dezvoltarea economică însă este nevoie de drumuri bune şi rapide, care să facă legătura cu alte regiuni din ţară" – a declarat Radu Merică.
 
La rândul său, avocatul Iulian Popescu a subliniat importanţa şi rolul fondurilor europene în dezvoltarea Iaşiului şi a Regiunii de Nord-Est, precum şi contribuţia majoră a acestora la consolidarea firmelor româneşti.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.