Grupul BCR cumpara Omniasig Pensii

 
Grupul BCR isi consolideaza pozitia pe piata fondurilor de pensii demarând procedurile de achizitie a pachetului de actiuni la SC OMNIASIG PENSII – societate de administrare a unui fond de pensii administrat privat SA. TBIH Financial Services Group N.V., alaturi de Omniasig Vienna Insurance Group SA si respectiv BCR Leasing, membra a Grupului BCR, au semnat joi (25 septembrie 2008) contractul prin care cumpara actiunile SC OMNIASIG PENSII – societate de administrare a unui fond de pensii administrat privat SA.
 
Aceasta tranzactie este prima de acest tip pe piata pensiilor private din România, iar etapele sale au fost parcurse cu respectarea tuturor aspectelor legale. Finalizarea tranzactiei este conditionata de aprobarea de catre Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private. TBIH Financial Services Group N.V. si Omniasig Vienna Insurance Group SA detin impreuna 100% din actiunile SC OMNIASIG PENSII – societate de administrare a unui fond de pensii administrat privat SA.

 
Fondul de Pensii Administrat privat OMNIFORTE va fi administrat in continuare de OMNIASIG PENSII.. Grupul BCR doreste ca, dupa obtinerea aprobarilor necesare potrivit cadrului legal aplicabil, sa realizeze fuziunea Fondului de Pensii Administrat privat OMNIFORTE cu BCR Fond de Pensii Administrat Privat.
 
Clientii Fondului de Pensii Administrat privat OMNIFORTE vor fi informati asupra fiecarei actiuni ce va fi intreprinsa, in conformitate cu prevederile legale. Aceasta tranzactie se incadreaza deplin in strategia pe termen lung a BCR de a fi un jucator activ in domeniul Wealth Creation spre beneficiul clientilor sai si pentru a-i ajuta sa isi implineasca aspiratiile.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.