Amenzi de câte 100.000 de lei pentru 3 benzinării din Botoşani

 
Trei staţii de distribuire a carburanţilor din judeţul Botoşani au fost sancţionate contravenţional de comisarii Gărzii de Mediu cu câte 100.000 de lei, ca urmare a nerespectării prevederilor din autorizaţiile de funcţionare, a declarat vineri (26 septembrie 2008) comisarul şef al Gărzii, Rodica Zelincă.
 
Potrivit acesteia, cele 3 benzinării au fost amendate pentru că, deşi erau obligate, nu au efectuat măsurători ale apelor uzate şi ale apelor subterane din forajele de observaţie de lângă rezervoare, pentru a identifica eventuale scurgeri de produse petroliere.
 
"Cele 3 staţii amendate sunt staţii mici, care comercializează cantităţi mici de produse petroliere. Este vorba de staţii fixe, care au ceva vânzări şi care erau obligate să respecte normele de funcţionare", a afirmat Rodica Zelincă.
Comisarii de mediu au dat termen de 30 de zile tuturor staţiilor pentru intrarea în legalitate. Ei avertizează că, în cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, vor dispune suspendarea autorizaţiei de funcţionare.

Citește și
1 Comentariu
  1. misu spune

    statia de la flaminzi si de la hudum nu dau bonuri fiscale

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.