Dell a lansat o noua gama de laptopuri

 
Dell a lansat marti (30 septembrie 2008) in România, o gama de laptopuri Latitude si Precision complet noua, de la cel mai usor laptop ultraportabil Dell pâna la cele mai performante statii de lucru Dell, gama rezultata in urma colaborarii strânse cu aproape 4.000 de specialisti IT si utilizatori finali. Noile sisteme Latitude asigura o durata de operare exceptionala si ofera un design uimitor, fiind disponibile in cinci variante cromatice optionale.
 
„Începând cu 1995, am livrat in intreaga lume mai multe laptopuri pentru afaceri decât oricare alta companie. Experienta dobândita, precum si cele peste cinci milioane de dialoguri zilnice cu utilizatorii ne ofera o cunoastere aprofundata a cerintelor celor care lucreaza in mediul mobil (nomazi digitali). Astfel Dell lanseaza produse inovatoare din punct de vedere al productivitatii, portabilitatii si designului. Noile sisteme Latitude sunt cu adevarat unice”, a declarat Michael Dell, presedinte si director general executiv Dell.
 
Gama Latitude, complet noua, vine in intâmpinarea unei game variate de utilizatori. Ultra-portable (Ultra-portabil) – Dell Latitude E4200 este un laptop de 12.1” care are o greutate de pornire de 1,0 kg, fiind cel mai usor laptop comercial de la Dell. 1 Sistemul Latitude E4300 de 13.3” are o greutate de pornire de 1,54 kg. 1 Cele doua sisteme sunt special concepute pentru cei care lucreaza in mediul mobil si pentru managerii de top care au nevoie de sisteme care sa ofere performanta maxima si greutate redusa.
 
Mainstream (Standard) – Dell Latitude E6400 si E6500, cu monitoare de 14.1”, respectiv 15.4 „, sunt disponibile la un pret de pornire de 939 euro, respectiv 969 euro. Aceste laptopuri inlocuiesc cu succes sistemele desktop, fiind destinate utilizatorilor care isi doresc performanta sporita. Essential (Esential) – Dell Latitude E5400, un notebook de 14.1”, are un pret de pornire de 619 euro, iar Dell E5500, cu un monitor de 15.4”, are un pret de pornire de 649 euro. Cele doua sisteme dispun de functii necesare utilizarii cotidiene, la preturi atractive.
 

Semi-Rugged – Latitude E6400 ATG este un laptop semi-rugged de 14.1” care respecta standardele Military 810F privind cantitatea de praf, nivelul de vibratii si gradul de umiditate. Laptopul are un pret de pornire de 1.199 euro. În premiera, Dell ofera sisteme Latitude in diverse variante cromatice. Sistemele Latitude E4200, E4300, E6400 si E6500 sunt disponibile in urmatoarele variante cromatice: negru granit, albastru azur, rosu regal si roz cuart (doar E4200). Dell E5400 si E5500 sunt disponibile in varianta cromatica negru mat.
 
De asemenea, compania ofera Dell Latitude ON, o noua tehnologie care va permite accesul imediat la email, calendar, fisiere atasate, contacte si Internet fara a fi necesara pornirea sistemului de operare principal (OS). Dell Latitude ON utilizeaza un subprocesor dedicat, cu un voltaj redus si sistem de operare care permite utilizarea pe o perioada de mai multe zile. Se estimeaza ca tehnologia va fi integrata in urmatoarele luni in laptopurile Latitude E4200 si E4300.
 
Toate produsele nou-lansate sunt disponibile impreuna cu Dell ProSupport Mobility Services, un portofoliu de servicii modulare care asigura protectia bunurilor si a datelor companiilor. De asemenea, pentru a proteja informatiile confidentiale ale companiilor, Dell poate cripta in mod automat datele pe toate sistemele laptop si asigura gestionarea centralizata si transparenta a politicilor de securitate stabilite de companii.
 
Serviciul Desktop Manager de la Dell permite departamentelor de IT sa gaseasca sistemele separate, sa aloce aplicatiile software, sa gestioneze patch-uri si sa asigure respectarea politicilor IT. Odata cu noile laptopuri, compania Dell a lansat un nou site, denumit Digital Nomads.
 
Acesta se adreseaza celor care lucreaza in mediul mobil si isi doresc conectare permanenta fie pentru activitatile de serviciu, fie pentru divertisment, indiferent de locul in care se afla. Membrii comunitatii pot impartasi experiente, opinii, precum si informatii si sfaturi privind cele mai bune practici.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.