Porsche România începe oficial comercializarea mărcii de lux Bentley

 
Porsche România, importatorul pe piaţa autohtonă a automobilelor Audi, Porsche, Volkswagen, Skoda şi Seat, va începe oficial joi (2 octombrie 2008) comercializarea mărcii de lux Bentley, într-un showroom provizoriu situat în zona Pipera-Tunari, în complexul Porsche Bucureşti Nord.
 
Grupul Porsche România investeşte 14 milioane euro în 4 showroom-uri de lux, separate, pentru mărcile Bentley, Audi, Porsche şi Lamborghini, care vor fi finalizate la sfârşitul lunii iulie 2009. Înainte de lansarea oficială, Porsche România a vândut deja o limuzină aparţinând mărcii britanice. Primul Bentley comandat în România este un model Continental GT, cu un preţ de peste 200.000 de euro, echipat cu motor V12 de 6 litri şi 560 CP.
 
Acceleraţia de la 0 la 100 km/h este de 4,8 secunde, iar viteza maximă de 300 km/h. În prezent, pe şoselele României circulă câteva zeci de automobile Bentley, care nu au fost aduse însă printr-un importator oficial, în principal modele Continental GT, dar şi cabriolete GTC sau limuzine Flying Spur.
Loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. boby spune

    Helouu?OMVul a-ti auzit?Tabarles ca Nisan Navara nu poate scoate decat 160 la ora.Un inginer petrolist nu se simte bine fara un plus de adrenalina.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!