Eximtur a ocupat primul loc la categoria IMM-uri din turism in Topul National al Firmelor

 
Compania Eximtur a primit premiul pentru primul loc la categoria IMM-uri in Topul National al Firmelor, potrivit unui comunicat al companiei. Eximtur, unul din principalii jucatori de pe piata de turism din România, a primit premiul national in Topul National al Firmelor, zona 2008, ocupând locul I la domeniul Comert, Export si Turism, subdomeniul Agentii de Turism, Întreprinderi mijlocii (având intre 25 si 249 de salariati).
 
Laureatii au fost selectati din peste 200.000 de agenti economici care au depus bilant contabil pentru anul 2007 si au indeplinit conditiile de participare.
“Decernarea acestui premiu ne onoreaza si in acelasi timp ne obliga sa crestem in continuare calitatea serviciilor si a produselor turistice oferite clientilor nostri. Este totodata si o indirecta confirmare a satisfactiei clientilor nostri de pâna acum. În peste 15 ani de Eximtur a servit zeci de mii de clienti si cred ca multumirea fiecaruia de a fi petrecut o vacanta reusita a ajutat la dezvoltarea companiei si la primirea acestui premiu”, a declarat Radu Morariu, director general Eximtur.

Citeste si:  Transfăgărăşanul va fi închis din 1 noiembrie pe tronsonul Piscu Negru - Bâlea Cascadă
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close