Lenovo lanseaza un nou desktop PC

 
Lenovo lanseaza ThinkCentre A57e, noul PC care intruneste toate calitatile necesare companiilor mici si mijlocii – calitatea, usurinta in folosire, eficienta, siguranta si tehnologia, informeaza un comunicat al companiei. Disponibil deja in EMEA si APAC, A57e este ideal pentru companiile mici si mijlocii, ca si pentru cumparatorii care sunt la prima achizitie a unui produs de acest fel si sunt in cautare de servicii de calitate in domeniul PC, dar beneficiaza de un buget redus.
 
Pretul pentru A57e incepe de la 299 de euro, iar produsul va fi disponibil imediat prin partenerii Lenovo. Accesibilitatea si usurinta de folosire a ThinkCentre A57e constau in faptul ca ThinkCentre contine procesoare Intel Atom si vine dotat cu Windows Vista sau XP si cu o suita de tehnologii ThinkVantage, care fac utilizarea sistemului mult mai facila.
 
Noul PC include componente care mentin temperatura optima a sistemului, protejeaza unitatea centrala (CPU) si driverele hard disk (HDD). Desktop-ul Lenovo A57e este echipat cu AntiSurge Lan Design, care permite desktop-ului A57e sa functioneze in conditii extreme, fiind o componenta care isi dovedeste utilitatea mai ales pe pietele emergente, unde aria de penetrare a internetului in banda larga este destul de restrânsa, iar tensiunea de alimentare a sistemelor de electricitate este, de multe ori, instabila, Microsoft Office (trial)/Adobe Reader – disponibil deja pentru uz frecvent.
 
De asemenea, noul model este dotat cu Lenovo ThinkVantage Technologies – o suita ampla de componente software destinate productivitatii si eficientei in utilizare, care contribuie la diminuarea substantiala a costurilor totale de administrare si, in acelasi timp, permite departamentului IT sa se concentreze pe alte problemele critice.
Printre aceste componente se numara optiunea Rescue and Recovery cu Express Repair, pentru recuperarea datelor din sistem in 2-3 minute, si System Update, care descarca automat de pe internet cele mai recente actualizari software. Caracteristicile functionale ale modelului A57e arata ca acesta suporta pâna la 2GB 667 Mhz memorie si are o capacitate HDD de pâna la 320GB.
 
“ThinkCentre A57e a fost supus prin peste 2.000 de procese de testare riguroase, inclusiv teste de performanta early-life, descarcare electronica statica, voltaj, emisii si teste acustice, soc, vibratii si cazaturi. Clientii din rândul companiilor mici si mijlocii pot avea siguranta ca A57e este un computer robust, ferm, eficient si durabil, la cele mai eficiente standarde”, a declarat Per Ronn Olesen, Desktop Bussines Unit Director in cadrul Lenovo EMEA.
 
El a subliniat ca modelul a fost creat cu gândul la necesitatile clientilor, care au afaceri mici si mijlocii si la cerintele pe care le au ei de la un PC, fapt care il propulseaza “ca o unealta indispensabila pentru orice companie in curs de dezvoltare”. Lenovo este o companie care se axeaza pe realizarea de calculatoare personale cu o structura exceptionala. Lenovo dispune de un model de afaceri bazat pe inovatie, eficienta operationala si satisfactia clientilor care vizeaza si investitiile in pietele emergente.
 
Formata in urma achizitiei fostei divizii IBM Personal Computing de catre Grupul Lenovo, compania dezvolta, produce si comercializeaza in intreaga lume servicii si produse tehnologice fiabile, de inalta calitate si usor de folosit. Lenovo detine centre de cercetare importante in Yamato (Japonia), Beijing, Shanghai si Shenzhen (China) si Raleigh (Carolina de Nord).
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close