Agenda de lucru a noului guvern scrisa de afaceristi

0
 
Odata cu investirea Guvernului reprezentantii mediului de afaceri au formulat o serie de sugestii si propuneri menite sa corecteze o serie de deficiente si sa contribuie la relansarea activitatii in anumite sectoare.
 
Firmele de transport feroviar solicita tratament egal cu cele din domeniul rutier cer punctual: scutirea de taxa de drum a combustibilului utilizat pe calea ferată, introducerea unei taxe de acces la infrastructură pentru transportul rutier de marfă, la acelaşi nivel cu taxa de acces plătită în sectorul feroviar, şi elaborarea unei politici oficiale privind transportul intermodal, în lipsa căreia nu pot fi accesate fonduri europene în domeniu, informeaza capital.ro.
 
Constructorii si producatorii de materiale de constructii mizeaza pe accesarea fondurile structurale pentru proiecte publice de infrastructură, continuarea programului de constructii prin ANL, deblocarea pietei imobiliare prin renuntarea la conditiile actuale de creditare. Sectorul IMM-urilor are nevoie, in opinia bancherilor, de sprijin guvernamental pentru obtinerea de finantari prin accesarea fondurilor europene.
loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.