Interes SIF Transilvania pentru Statiunea Oglinzi-Neamt

0
 
Presedintele SIF Transilvania, Mihai Fercalã, si-a declarat intentia de a transforma zona Oglinzi (jud. Neamt) intr-una cele mai moderne statiuni balneare din Europa, informeaza monitorulneamt.ro. In cursul lunii ianuarie presedintele SIF Transilvania va vizita Targu Neamt pentru a propune autoritatilor locale initierea unui parteneriat public-privat pentru locatia Oglinzi.
 
SIF Transilvania ar putea investi circa 18 milioane de euro pentru construirea unui hotel (cu 120 de camere), un centru SPA, în suprafatã de 2. 000 mp, si a unui centru de conferinte, cu trei sãli dotate la standarde internationale. Complexul prevede amenajãri exterioare pentru agrement sportiv, relaxare, proceduri de curã, spatii de apã, fîntîni arteziene, mini-iaz si o grãdinã de varã.
 
Institutul National de Recuperare Medicalã Fizicã si Balneo Climatologie Bucuresti va intocmi un studiu privind eficienta factorilor de curã, apã mineralã terapeuticã, si tipurile de tratament posibile a fi realizate la statiunea Oglinzi.
loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.