EUR
4,74 RON
(0%)
USD
4,20 RON
(0%)
GBP
5,41 RON
(-0.02%)
CHF
4,18 RON
(-0.01%)
AUD
3,00 RON
(-0.01%)
CAD
3,17 RON
(-0%)
BGN
2,42 RON
(0%)
RUB
0,06 RON
(0%)
ZAR
0,30 RON
(-0.03%)
BRL
1,13 RON
(-0.03%)
CNY
0,62 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0.01%)

Liderul PSD Vaslui are un frigider plin de whisky de la cei care vor functii

0
 
Unii membri de partid care au stat in umbra in ultimii ani au luat acum cu asalt sediul PSD, au platit cotizatiile pentru anii anteriori si au oferit diverse cadouri cu scopul de a primi functii in serviciile deconcentrate, sustine presedintele executiv al PSD Vaslui, Vasile Mihalachi, citat de ziare.com.
 
"Au venit la mine cu diverse cadouri, pentru a obtine acum anumite posturi la serviciile deconcentrate. Am un frigider plin de whisky si de rachiu de la ei. Sunt si astfel de oameni, nu avem ce face. Au stat ascunsi patru ani de zile si acum au rasarit ca ciupercile dupa ploaie. Nu avem nevoie de asa oameni, ne trebuie persoane care respecta politica noastra, nu se ascund ca sunt membri PSD", a declarat Vasile Mihalachi.
 

Acesta a precizat ca toti directorii serviciilor deconcentrate vor fi schimbati si ca in cursul acestei saptamani asteapta candidaturi pentru functia de prefect.
 
"Sa vad eu vreun director de la serviciile deconcentrate din Vaslui care nu va pleca. Ce sa astepte? Sa-i dam afara, sa pierdem vremea? Asa e in viata! Ai fost unde ai fost, ai facut ce ai facut, dar vine o vreme cand trebuie sa pleci. Pana si prefectul judetului a inteles ca trebuie sa plece, isi va da demisia. Cand cineva si-a pus in gand sa te schimbe, te schimba oricine ai fi si oricate calitati ai avea.
 
Dar daca vezi ca cineva nu te vrea, e normal sa pleci de bunavoie. Aici nu e loc de ambitii prostesti, daca te pui de-a curmezisul drumului esti dat afara ca o masea stricata", a afirmat Mihalachi.
Acesta a precizat ca prefectul judetului va fi de la PSD, iar cei doi subprefecti de la PD-L.
loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.