Vânzarea de „afaceri la cheie”, în vogă, la Iaşi

1
 
Piata "afacerilor la cheie" de vanzare s-a aglomerat (in presa si pe Internet) la Iasi, in ultimele trei luni, pe lista diversificata a ofertelor regasindu-se firme de pază şi protecţie, societăţi de transport persoane si marfa, farmacii, fast-food-uri şi cafenele, saloane de cosmetică, magazine alimentare sau "iaz cu peste", cu preţuri care variază între 5.000 şi 200.000 de euro, anunta ziuadeiasi.com.ro.
 
In opinia expertului contabil Elena Antoniu, achizitia unei "afaceri la cheie" prezinta pe langa avantaje si riscuri care necesita luarea de masuri preventive: „Un atu al afacerilor la cheie îl reprezintă faptul că se evita pierderea de timp pentru obtinerea actelor de înfiinţare ale firmei.
 
Dar trebuie luate informaţii detaliate de la Finanţe, pentru că pot exista creditori care să-l tragă pe noul proprietar la răspundere, pentru datorii de a caror existenta vanzatorul nu a «binevoit» sa-l instiinteze”.
loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. mihai spune

    buna ziua,
    sunt interesat sa preiau o afacere si as vrea sa stiu exact unde la finante trebuie verificat daca firma are datorii sau nu.
    Va multumesc

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.