Cartierele Dacia şi Alexandru rămân semi-izolate

0
 
Dupa ratarea intrarii in Parlament, omul de afaceri Traian Dobre incearca sa-si ia revansa in fata electoratului blocand realizarea unui proiect de interes public, vizand deschiderea unei noi legaturi rutiere intre zonele Pacurari si Dacia.
Concret, patronul Comat SA, refuza dezafectarea liniei ferate industriale, neutilizata de ani de zile, impiedicand astfel realizarea unui pasaj rutier in vecinatatea magazinului Dedeman de pe str. Luca Arbore, sustine ziaruldeiasi.ro.
 
Primaria si CFR Infrastructura si-au dat deja acordul pentru noua trecere, Antibiotice SA a anuntat ca va renunta la linia industriala din proprietate, unicul obstacol fiind cafea ferata a Comat SA.
 
Traian Dobre isi motiveaza refuzul: "Nu pot fi de acord cu dezafectarea acelei linii. Este ca si cum Primaria ar veni sa ceara cuiva sa renunte la calea de acces. Nu cred ca ar fi cineva de acord. Folosim rar acea linie, dar o folosim. In politica sint mai maleabil, dar acum este vorba de altceva. In principiu nu sint de acord, dar am invitat Primaria la discutii".
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.