Cursuri gratuite pentru firmele de constructii din Regiunea Nord Est

0

Formare profesionala MANAGER AL SISTEMELOR DE MANAGEMENT AL CALITATII – PENTRU DOMENIUL CONSTRUCTII – COD COR242302

28 DE LOCURI GRATUITE – PRIN PROGRAM PHARE

Termen limita de inscriere: 1 mai 2009

Firmele de constructii din Regiunea Nord Est, interesate sa-si implementeze un sistem de management al calităţii, pot beneficia de cursuri de formare profesionala a angajatilor proprii in meseria Manager al sistemelor de managementul calitatii conform cerintelor legii 10/1995 si HG 272/1994.

Cursurile vor fi organizate in perioada mai-octombrie 2009 si se adreseaza managerilor de linie din firmele de constructii din aceasta regiune. Proiectul va include un numar de 28 de persoane, care vor beneficia de gratuitate.

Aceste cursuri reprezinta un capitol de implementare a proiectului "Formare profesionala in meseria Manager al sistemelor de management al calitatii – pentru managerii de linie din firmele de constructii din Regiunea de Nord Est", finantat de Guvernul Romaniei si Uniunea Europeana prin Programul Phare 2006 Coeziune Economica si Sociala – Dezvoltarea Resurselor Umane – Promovarea invatarii pe parcursul intregii vieti pentru calificarea si recalificarea fortei de munca. Proiectul este initiat si implementat de Caro Trainer in cloaborare cu Fundatia Corona.

Cursantii vor urma 160 de ore de instruire sustinute de patru traineri.

Absolventii cursurilor vor primi un certificat de participare emis de Caro Trainer, care este un furnizor acreditat de servicii de formare profesionala in meseria de Manager al sistemelor de management al calitatii, si un Certificat de Absolvire emis de CNFPA. Pentru detalii si solicitari de inscriere, cei interesati pot accesa http://www.carotrainer.ro/

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.