500 de salariaţi botoşăneni concediaţi

0
 
Potrivit notificarilor centralizate de Agenţia Judeţeana de Ocupare a Forţei de Muncă Botosani, în luna ianuarie 500 de salariati vor fi disponibilizati, numar care este echivalent celor care si-au pierdut locul de munca in cursul lunii decembrie 2008.
 
Pe lista societatilor care au decis incetarea raporturilor de munca cu angajatii figureaza "Electroalfa Internaţional" SRL Botoşani (echipamente electrice, cu 59 disponibilizati din 415 angajaţi), Electrica Serv SA Bucureşti (productie energie electrică, 45 disponibilizati), General Topcom SRL (mobila – 84 din 179), SC Storsack SRL (confectii – 22 din 161 angajati), anunta monitorulbt.ro.
 
Societatile de constructii Semnal SRL (va renunţa la 28 din 46 angajaţi), SC Instal Con SRL (30 din 44), si Tehnogama (15 din 24 de angajaţi) au trimis la randul lor, la AJOFM, notificari de disponibilizari colective. Conducerea Termica Botosani va disponibiliza 123 de salariati din 475 ca solutie de redresare financiara, o parte dintre salariati urmand sa beneficiize de plati compensatorii.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.