Criza încetineşte ritmul investiţiilor, la Iaşi

0
 
Compania "Continental Automotive România" a decis sa continue investitia de 20 de milioane de euro intr-un centru de birouri la Iasi, in care ar urma sa lucreze 800 de persoane, in activităţi de cercetare şi dezvoltare şi de dezvoltarea de software şi hardware pentru echipamente şi aplicaţii destinate industriei auto.
 
Conducerea firmei a initiat programe adiţionale de reducere a costurilor pe care le presupune finalizarea obiectivului care are termen de punere in functiune toamna 2009, informeaza evenimentul.ro.
 
Deteriorarea condiţiilor economice a determinat mai unele companii să-şi regîndească planurile privind dezvoltarea pe plan local, in acest context, compania de servicii medicale Medlife renunţand temporar la construcţia unui spital privat în Iaşi, investiţie estimată la aproximativ 6 milioane de euro.
Spitalul ar urma sa aiba 40 de paturi, două săli de operaţie, un bloc operator şi o sală de naşteri, si mai multe clinici, de la cele pentru tratament ambulator pînă la secţii de chirurgie şi reanimare.
loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.