Licitaţie cu dedicaţie pentru publicitatea „Loteriei Române”?

0
 
Modul de organizare a licitatiei pentru atribuirea contractului de servicii de publicitate al «Loteriei Romane» a intrat in atentia Curtii de Apel Bucuresti si a Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor existand suspiciunea de favorizare a unuia dintre participanti.
 
Miza reala a obtinerii contractului evaluat la 900.000 lei este castigarea dreptului de administrare a contului publicitar al "Loteriei Romane", care presupune derularea de campanii de promovare – publicitare pentru Loterie, cumpărarea de spaţii media, producţie şi intermediere materiale publicitare şi transmitere materiale către presă, sustine adevarul.ro.
 
Potrivit unui raport al Fiscului, în 2003-2005, Loteria a cheltuit 51 de miliarde de lei pe 95 de contracte de reclamă încheiate cu diverse trusturi de presă sau cluburi sportive. Cea mai mare parte a banilor s-a dus către trustul "Intact", aparţinând familiei preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu. Inspectorii au descoperit că aceste contracte au fost atribuite fără licitaţie. Directorul Loteriei, Liliana Minca (fosta Ghervasuc) a fost numit in functie de PC aflat la acea data in coalitia de guvernamant.
loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.