„Serbările Zăpezii” din 23 ianuarie, la Vatra Dornei

1
 
Actiunile si manifestarile incluse in programul editiei cu nr.26 a "Serbărilor Zăpezii" se vor desfasura in perioada 23 ianuarie – 8 februarie la Vatra Dornei,  evenimentul urmand sa atraga cateva mii de turisti.
Organizatorii (Primăria Vatra Dornei si Consiliul Judeţean Suceava) au fixat ca loc de desfăşurare zona din vecinatatea Pîrtiei "Parc", pe scena amenajată în apropierea acesteia urmînd să susţină concerte artiştii şi formaţii de renume din România, informeaza evenimentul.ro.
 
Costurile totale de organizare se vor ridica la 250.000 de lei, cea mai mare parte din această sumă urmand a fi asigurată din sponsorizări. "Turiştii vor avea la dispozitie cele două pîrtii de schi, Pîrtia Parc şi Pîrtia Dealul Negru, neuitînd însă şi de patinoarul recent amenajat cu nocturnă din Parcul Municipal, dar şi de drumeţiile ce pot fi organizate pe traseele montate şi plimbările cu caii sau ATV-urile. În plus, turiştii pot alege pentru tratament şi relaxare cele două baze de tratament din cadrul Complexului Dorna Turism şi a hotelului Intus", a declarat Mircea Rusu.
loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. lory spune

    dc nu este shi video
    ???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.