Ţeapă imobiliara, cu avizul şefei Inspectoratului de Stat în Construcţii

0
 
Un imobil de locuinte cu 11 etaje situat intr-o zona ultracentrala a Bucurestiului, proprietatea firmei Balpo Investment, a fost "ochit" de inspectorul general al Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC), Dorina Isopescu, drept locatia ideala pentru comasarea structurilor centrale, si a fost achizitionat, cu structura neterminata, contra sumei de 5,8 milioane de euro din bani publici.
 
Depasind bugetul institutiei pe care o pastoreste, sefa ISC nu mai are bani sa finalizeze lucrarile si a mizat pe o alocatie bugetara de 12 milioane de euro, in sedinta de Guvern din 22 octombrie 2008, sustine gardianul.ro.
 
Guvernele s-au schimbat si "gaselnita" imobiliara a Dorinei Isopescu risca, in conditiile accentuarii crizei economice, sa se transforme intr-o consistenta "teapa" imobiliara cu incadrare la rubrica "punct ochit, ţinta ratată".
 
Antecedentele in materie ale sefei ISC, de la cumpararea de sedii noi pentru toate inspectoratele din tara, achizitionarea a peste 100 de autovehicule scumpe (numai in Bucuresti) si a 40 de turisme de teren Mitsubishi L200 pentru judete, tradeaza  gustul pentru "investitii" grase din bani publici.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.