BCR susţine toate proiectele de afaceri de bună calitate

0
 
Banca Comercială Română (BCR) acţionează consecvent în direcţia acordării unui sprijin real clienţilor săi, în condiţiile asigurării unui management adecvat al riscului menit să protejeze clienţii înşişi, banca şi acţionarii, au anunţat, vineri, 23 ianuarie, oficiali ai băncii.
Această abordare este susţinută fără rezerve de banca-mamă, Erste Group, atât pe segmentul retail cât şi pe cel al companiilor.
 
"Erste va continua să asigure finanţarea BCR, în funcţie de necesităţi. Banca noastră are capacitatea de a finanţa, atât în lei cât şi în euro, toate proiectele de afaceri de bună calitate, viabile" a declarat Wolfgang Schoiswohl, consilier al Comitetului Executiv BCR pe linia de afaceri corporate.
 

BCR, membră a Grupului Erste, este o bancă universală ce se adresează atât clienţilor retail cât şi celor corporate. BCR este cea mai importantă instituţie bancară din România gestionând active de peste 17,5 miliarde de EUR. BCR este cel mai valoros brand financiar din România. Banca oferă întreaga gamă de produse şi servicii pentru populaţie având în prezent 634 de unităţi retail (pentru populaţie şi IMM) deschise în întreaga ţară în majoritatea oraşelor cu peste 10.000 de locuitori.
 
Clienţii corporate beneficiază de serviciile BCR prin intermediul a 50 de centre de afaceri corporate dedicate în special IMM-urilor şi companiilor mari. Banca pune la dispoziţia clienţilor, persoane fizice şi juridice, o ofertă complexă de produse şi servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking, phone-banking şi e-commerce.
 
BCR emite 24 tipuri de carduri de credit şi de debit şi are instalată cea mai mare reţea naţională de ATM şi POS – peste 1.800 de bancomate şi peste 15.000 de terminale electronice operaţionale la comercianţi pentru plata cu card.
loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.