„Centru de Agrement si Turism” pentru bacăuani

 
Edilii Primariei Bacau au decis sa valorifice suprafata de 325 de hectare pe care au dobandit-o in 2006, pe raza comunei Tamasi (25 km de Bacau), pentru amenajarea "Centrului de Agrement si Turism" care va cuprinde spaţii de recreere şi popas, o pistă pentru cicloturism şi marcarea unor trasee destinate echitaţiei şi mountain bike-ului.
 

Municipalitatea va realiza numai partea de infrastructura, iar investitia va  fi realizata prin cofinantare din fonduri structurale UE. Initiativa este in faza de organizare a licitatiei pentru realizarea proiectului, costul proiectarii fiind estimat la 1,24 milioane lei, iar durata elaborarii documentatiei la 6 luni, anunta adevarul.ro.
 
Leonard Pădureanu, director economic la Primăria Bacău a precizat:  „Primăria nu va construi nici o clădire în zonă. Nu am vrut să facem şi clădiri, întrucât ar fi trebuit să contribuim cu 50% din totalul costurilor. Varianta de realizare doar a infrastructurii presupune ca noi vom contribui doar cu 2%, iar Uniunea Europeană cu diferenţa de 98% din costurile totale”.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.