Falimentele – „mină de aur” pentru firmele de insolvenţă

0
 
Cele 32 de cabinete individuale de practicieni in insolventa si 17 de societati profesionale afiliate la Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa (UNPIR) care activeaza in judetul Iasi sunt angrenate intr-o concurenta acerba pe o piata de milioane de euro, castigurile care pot fi obtinute de pe urma procedurilor de lichidare si reorganizare fiind consistente.
 
Lichidatorii judiciari de firme, societati discrete, cu unul-doi-trei angajati, reusesc sa obtina profit din insolventele unor firme spoliate ca Moldova Tricotaje, Terom, Lactis sau in perspectivă Fortus, mijloacele de obtinere a dreptului de gestionare a "starvurilor economiei iesene" fiind mai putin ortodoxe, sustine ziaruldeiasi.ro.
 
In 2007, datele UNPIR Iasi arata ca societatile de insolventa au impartit un pot de 7,58 milioane lei (2,2 milioane de euro la cursul mediul BNR), marja de castig ajungand pana la 4,86 milioane lei (1,4 milioane euro). Pe criteriul declaratiilor de venituri pe 2007 un Top 5 al practicienilor in insolventa include Casa de Insolventa Moldova SPRL, Management Reorganizare Lichidare SPRL, Cabinet Individual Asultanei Vasile, Sigma IPURL si Lichidator Company 2003 SPRL.
loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.