Ameninţaţi cu „reducerea 20%”, funcţionarii ieşeni invocă suprasolicitarea

0
 
Reducerea cheltuielilor cu personalul bugetar cu 20%, masura anuntata de Cabinetul Boc ca parte a planului anticriza, a produs frisoane printre functionarii publici din institutiile iesene, dar "socul" a fost partial atenuat de reactiile venite din partea unor conducatori ale acestora care au reclamat volume de munca mari si au translat "amenintarea" spre institutiile bugetare centrale, anunta evenimentul.ro.
 
Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Iasi nu se consideră ameninţată de hotărarile Executivului si purtatorul de cuvant, Maria Taran sustine ca "măsura de reducere a personalului este prevăzută pentru instituţiile centrale, nu pentru cele locale".
 
"Reducerea de 20% se va aplica numai la nivelul aparatului central. În cazul nostru există chiar o subdimensionare de personal.  Despre reducere de personal, nici nu se poate pune problema", a declarat Paul Kmen, directorul Agenţiei de Plăţi şi pentru Intervenţie în Agricultură (APIA), instituţie cu 170 de salariaţi, incuzînd centrele locale şi angajaţii de la Serviciul Administrării Cotelor de Lapte, din subordinea APIA.
loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.