Investiţii de 11 milioane lei pentru Direcţia de Asistenţă Socială Iaşi

 
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi (DGASPC) are prevazute pentru acest an achizitii de lucrari si servicii in valoare de 11 milioane lei, cele mai importante investitii urmand a fi realizate in localitatea Budai (Podu Iloaiei) intr-un centru de asistenţă şi îngrijire (fonduri de 2.882.256 lei, fără TVA) si la obiectivul "Lucrari de modulare şi reamenajare a Centrului de Plasament "Ion Holban" pentru copilul cu handicap neuromotor şi asociat" (fonduri de 1.715.000 lei, fără TVA) anunta ziuadeiasi.com.ro.
 
Printre contractele mai scumpe figureaza realizarea unui centru social cu destinaţie multifuncţională  pentru tinerii care părăsesc sistemul de protecţie socială, care va fi amenajat in Iasi in locatii de pe bd. C.A.Rosetti nr.11-15, 18 şi pe str.Vasile  Lupu  nr.80.
Conducerea DGASPC Iaşi are in plan construirea la Pascani a unui centru de adăpost pentru zi şi noapte destinat copiilor străzii, valoarea estimată a lucrărilor fiind de 705.882 lei (fără TVA).
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close