Piata termopanelor se intoarce in urma cu 5 ani

 
Scaderea drastica a investitiilor imobiliare si dificultatile de obtinere a creditelor bancare vor determina, in acest an, o reducere cu pana la 50% a pietei termopanelor, unul dintre segmentele materialelor de constructii cu cele mai explozive cresteri dupa 1990, potrivit asteptarilor jucatorilor din domeniu.
 

In aceste conditii, piata de tamplarie termoizolanta va atinge, la sfarsitul lui 2009, aproximativ 500 milioane de euro, apropiindu-se de nivelul din 2004, dupa ce in 2007 a atins un varf de un miliard de euro, relateaza standard.ro.
 
“Din estimarile noastre, piata va scadea cu 50% in acest an, iar principalul obiectiv al firmelor care activeaza pe acest segment va fi reducerea costurilor. Factorul cel mai important in regresul pietei va fi retragerea dezvoltatorilor imobiliari, vanzarile catre proiectele imobiliare reprezentau circa 70% din total”, sustine Pavel Ivanov, directorul general al companiei Austroplast Profile.
loading...

Citește și
Loading...

1 Comentariu
  1. sabrina spune

    sa se ocupe de aceasta activitate numai cei vizati si nici decum toti care nu stiu meserie si-si bat joc de oameni!!!!!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.