Abonamentele RATP şi salubrizarea ieşenilor (probabil) mai scumpe de la 1 februarie 2009

1
 
In sedinta Consiliului Local Iasi din 30 ianuarie vor fi supuse aprobarii un proiect de hotarare care ar putea transforma transportul public intr-un serviciu prea costisitor pentru multi dintre ieseni si un proiect care prevede majorarea tarifelor la serviciile de salubritate.
 
Consilierii locali vor decide (sau nu) majorarea abonamentelor RATP cu până la 94% şi a tarifelor la salubritate cu 26%, conducerile celor doua regii subordonate Primariei Iasi  motivand ca cererile sunt justificate de necesitatea de acoperire a costurilor si de faptul ca tarifele nu aumai fost majorate de 5 si respectiv doi ani, anunta adevarul.ro.
 
"Abonamentul RATP, lunar, pe o linie, se dublează, de la 31 lei, la 60 lei, iar unul pentru două linii va costa 75 lei", a afirmat Mihai Chirica, director tehnic al Primăriei. Majorări semnificative vor fi şi la abonamentul pentru 15 zile, care va costa 30 lei în loc de 16 lei, modificarile urmand sa devina efective de la 1 februarie. Prin majorarea tarifelor percepute de SalubrIs, iesenii care locuiesc la bloc ar plăti lunar 4,2 lei, iar cei care stau la case 4,8 lei, faţă de 3,8 lei.
loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. Daniel spune

    Domnilor autobuzele vin odata la jumate de ora in statie si in ele sunt conditii de nesuportat.De exemplu pe traseul 30 este aglomeratie tot timpul in autobuz deoarece ele ajung greu in statie. O majorare nu ar fi justificata pentru ca R.A.T.P.-ul nu a adus nici-o imbunatatire.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.