Abonaţii UPC Iaşi, mai mulţi bani pentru programe mai puţine

 
Pe principiul "Furnizorul nostru de programe TV, stapanul nostru" firma UPC (fosta Astral Telecom) le-a redus, unilateral, abonatilor din Iasi grila de programe cu 25% (fara canalele din pachetul Discovery, Life&Travel, History, Roamntica) dar au mentinut pretul abonamentului de 26 lei, nemultumitilor oferindu-li-se "alternativa" abonamentului digital (cu programele mentionate incluse) la pretul de (cel putin) 40 lei! 
La sfarsitul anului trecut, firma de cablu si-a anuntat abonatii ca trebuie sa "migreze" spre sistemul digital de transmisie, si au recurs la "masura de forta" pentru a-i sensibiliza pe ieseni, anunta ziaruldeiasi.ro.
 

"Manevra" le-a reusit din plin, casieriile UPC fiind asaltate sapatamana trecuta de abonatii nemultumiti si "vinovatii' au fost gratulati cu formule de genul "Sunt niste hoti. Nu le este deloc rusine ca nu respecta un contract incheiat" rostita de un iesean scandalizat.
 
Cristian Diaconu, director regional de operatiuni in cadrul UPC a incercat sa explice situatia: "S-a renuntat doar la programele din pachetul «Extrabasic», vreo 10-12 la numar. In situatia aceasta sint circa 200-300 de persoane, pe care le-am anuntat ca nu mai sintem capabili sa transmitem acest serviciu. Daca nu vor sa treaca la sistemul digital, pot sta pe cel analogic foarte multa vreme".
 
Practicile UPC au intrat in atentia Oficiului Regional de Protectia Consumatorului, conducerea institutiei declarand ca limitarea numarului de posturi TV, in conditiile mentinerii tarifului, poate atrage sanctiuni impotriva prestatorului de servicii.
loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.