Facturile E.ON Gaz, „dinamită” pentru afacerile ieşenilor

 
O unitate din reteaua hoteliera a Iasului a primit pentru un consum de gaz "inregistrat" in luna decembrie de 43.800 mc, o factura astronomica in valoare de 58.400 lei, scadenta la 29 ianuarie, in conditiile in care gradul de ocupare a scazut la 50% fata de lunile octombrie-noiembrie 2008.
 

"Am solicitat celor de la E.ON să anuleze factura şi să monteze un alt contor pentru a le demonstra că greşesc. A venit cineva de la E.ON, s-a uitat la contor şi asta a fost tot. La sesizarea pe care am depus-o la sfârşitul săptămânii trecute la E.ON Târgu Mureş, n-am primit niciun răspuns”, spune Vasile Rusu, directorul tehnic "Ramada", citat de ziaruldeiasi.ro.
 
Contorul cu pricina a inregistrat, in perioada 1-14 ianuarie, un consum pentru încălzire de 11.400 de metri cubi (o medie zilnică de 800 mc). În factura primită de la furnizorul de gaze naturale se precizeaza că neachitarea sumei calculate de reprezentanţii companiei duce la sistarea furnizării, începând cu 9 februarie. "Penalităţile de întârziere, în cuantum de 0,1%/zi se percep în cazul neachitării facturii în termen de 30 de zile calendaristice de la data emiterii facturii", avertizează oficialii E.ON Gaz.
loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.