Proiectele imobiliare bat pasul pe loc, la Iaşi

0
 
Desi preturile terenurilor s-au ieftinit cu 25%, piata imobiliara a Iasului continua sa ramana in blocaj din cauza restrictiilor impuse bancilor la regimul de acordare a creditelor in regim ipotecar si a faptului ca dezvoltatorii  imobiliari nu au operat inca reduceri, si mizeaza pe atragerea clientilor prin promotii. In context, firmele de constructii au incetinit ritmul lucrărilor sau chiar le-au suspendat, confruntate cu o scadere accentuata a cererii de imobile noi, informeaza adevarul.ro.
 
In acesta situatie se gaseste proiectul "Reveria" din zona Copou-Breazu, unde dezvoltatorul a ridicat 8 din cele 24 de vile anunţate iniţial, iar lucrările vor continua pentru că proprietarul, omul de afaceri Bogdan Cihodaru, dispune de lichidităţi suficiente pentru a nu apela la împrumuturi.
 
"De 3 luni nu am mai vândut nimic. Din octombrie, când s-au pus în aplicare restricţiile la creditare pentru băncile comerciale, nu am mai încheiat niciun contract. Nu vom încetini ritmul, dar vom stabili o nouă strategie de vânzări pentru 2009", sustine Gabi Corneanu, sales manager al proiectului "Reveria".
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.