Symmetrica Vereşti a cerut falimentul companiei SCCF Iaşi

1
 
Pentru neplata facturilor fiscale scadente si neachitate in valoare de peste 2,5 milioane de lei,  emise în baza lucrărilor efectuate conform contractelor de execuţie lucrări şi vânzare-cumpărare încheiate cu debitorul, societatea Symmetrica SRL  – producător şi furnizor de pavele – a cerut falimentul firmei SC Constructii Feroviare SA – Grup Colas Iaşi – societatea care din 2005 execută, în antrepriză, lucrări pentru reabilitarea retelei stradale din Suceava.
 
Firma din Iaşi a acumulat datorii uriaşe fata de furnizori, unul din acestia fiind Symmetrica SRL, presată la rândul ei de proprii creditori să achite plăţile restante, sustine obiectivdesuceava.ro.
Conducerea societăţii ieşene a precizat că incapacitatea de plata este determinata de faptul că nu au fost deblocate sumele de la Guvern, inainte de definitivarea Legii bugetului pe 2009, pe 30 ianuarie.
 
De la bugetul de stat, SCCF Iasi trebuie sa primeasca sumele pentru lucrarile executate in contul beneficiarului Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) şi de la primării. SCCF Iaşi execută în judeţul Suceava (în antrepriză), lucrări de modernizare pe E 576 (DN 17) la tronsoanele Suceava-Gura Humorului şi Gura Humorului-Campulung Moldovenesc.
Citește și
1 Comentariu
  1. laura spune

    suntem si alte firme in aceasta situatie.avem de incasat facturi restante din iunie 2008.ce putem face?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.