Bunuri ale Moldova Tricotaje Iaşi, la mâna Judecătorului-sindic

0
 
Judecatorul-Sindic din Tribunalul Iasi a amanat la cererea lichidatorului judiciar Sigma IPURL sentinta privind antecontractul de vinzare-cumparare a bunurilor societatii Moldova Tricotaje Iasi, incheiat intre Siraj Impex si Ladislau Buda, fostul director al societatii, miza fiind 1,5 hectare de teren plus cladiri care se intind pe 4.500 metri patrati.
 
Conflictul s-a declansat pe 14 iunie 2006, cind Ladislau Buda a semnat un antecontract de vinzare-cumparare cu Ahmed al Deiri, cu doua ore inainte de intrarea societatii in procedura de insolventa. La semnarea documentului s-a platit numai 2.800 de euro iar acesta presupunea vanzarea terenului si a cladirilor contra sumei de 1,1 milioane de euro in momentul semnarii actului de vinzare-cumparare, sustine ziaruldeiasi.ro.
 
Nefiind de acord, cu acest antecontract, lichidatorul a actionat in judecata firma Siraj Impex cerind anularea actului. In prima faza, Sigma IPURL a cistigat procesul, dar avocatul Siraj Impex a facut recurs la Curtea de Apel si a reusit sa intoarca situatia in favoarea sa printr-o decizie definitiva si irevocabila. Tot pe 19 februarie instanta va analiza decizia de intrarea in faliment a societatii si va numi lichidatorul definitiv.
loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.